اخبار اسلایدی
همایش ملی فراورده های زنبور عسل

در راستای ارتقای دانش و پژوهش و بهره گیری از ظرفیت های ارزشمند ملی در عرصه فرآورده های زنبور عسل، همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی، سلامت و اقتصاد، در روزهای 5 و 6 اردیبهشت ماه 1397 با مشارکت دانشمندان و محققان، نهادهای اجرایی و فعالین بخش خصوصی در دانشگاه اصفهان همراه با برنامه های جنبی(نشست های تخصصی، جشنواره ارائه محصولات و کارگاه های مرتبط با بهره گیری از فرآورده های زنبورعسل)، برگزار خواهد شد.

محورهای همایش